Tuesday, April 26, 2016

HALO, HALO, HALOOOOO...

Kirana is back. Amboi...berdebu nya rumah Kirana ni. Aritu blog ni tak dapat masuk, ntah tak tau apa plak problemnya. Pastu email asyik kena hacked je...

Kirana akan cuba2 utk aktif kan balit blog ni. Alahai...rindunya dgn kawan2 blogger yg lain.

Cuma arini, Kirana busy skit belah petang nanti. Pagi ni masih lagi lepak2 minum kopi dan cari ilham. Tapi..mana plak peginya ilham ni tak muncul2. Jenuh Kirana asyik refill kopi.

Arini Kirana tak leh pakai jubah abaya munge2 sbb tugasan arini ekstrem skit. Dgn cuaca yg panas ni, stress lebih jdinya. Kirana pakai baju koperat je...pakai seluar slek itam cikit...ala2 nak gi ke pusat penamaan calon undi plak.

Jgn tanya Kirana undi parti apa...undi itu rahsia. Eehhhh...pasal cerita ttg undi plak. Kirana mana minat politik ni...pening!

Setakat ni dulu ye...Kirana nak standby peralatan utk tugasan petang ni. Ehhh...nak abis kn kopi jap...tata titi tutu!

2 comments:

Unknown said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Akmal Farabi said...

Hello Everybody

boleh kenal

im kontengaptek

please visit

my blog