Monday, November 30, 2009

TAMAN KIRANA LAGENDA KENA HIJACKED!!!






















Dlm diam dan dlm tenang, rupe2 nyer Kirana baru sedar yg identiti Kirana kene hijacked beberapa bulan yg lalu. Itu pn ada member yg tegur,"Apa la you ni jahat mulot sesangat. Lazer tak btempat tol!"

"Ehhh... apa Kirana dh buat? Kirana tak jahat mulot pun. Lazer jauh sekali! Ape makna semua nih?"

"Elehhhh... takde makne nyer! Buat2 hilang ingatan la tuh!"kata member Kirana yg betol2 mbengangkan Kirana.

Rupe2 nyer, beberapa bulan yg lepas ntah anak sape la tuh yg telah mgunakan identiti Kirana dan masuk ke blog2 yg Kirana slalu lawat. 'Virus' nih lempar kata2 yg myakitkan hati org. Amboi!!! Berani tol la dia nih. Nak buruk2 kan org dgn sengaja.

Hoi, 'virus'. Kalo ko berani ko tampil ke depan nih. Haku lempang ko sekali, bior bisu dan lumpuh seumur hidup. Takde org len ke ko nk ganggu. Watpe ganggu haku yg mesra alam nih!

Kepada mereka2 yg telah mjadi mangsa... Kirana mintak byk2 maaf kat korang. Kirana tak buat benda2 buruk camtu. Kirana nih mesra alam dan makhluk paling peramah di dunia. Tak kan Kirana nak aniaya anak org sukati cam gitu.

Kpd yg bkenaan..... AWAS KO!

11 comments:

ONE ZABA said...

kena sembur racun serangga taman ni...

Raja Radiah said...

biar orang aniaya kita.....satu hari akan kena balik orang tu...sabar ya....Tuhan maha mengetahui...

Willie a.k.a Reptoz said...

Adeh...

adiwarnatasya said...

Belasah jer org tu...
Tak pun htr ke kandang rimau...
Bg rimau nguppp...

am-rie said...

apalah..sikda keja lain kali virus ya..
wat cik kirana, sabar jaklah..

Shifu67 said...

ada yg dengki kat ko ni... nnt aku tilik siapa da... kasi santau je

KaCa Mata said...

kasi campak je dalam kandang buaya.. berani die menganggu taman kirana..

Fatt Chin Choy said...

jahat betul perangai kan

amu mejie said...

Nt-virus....like Ntbiotik...

kirana said...

OneZaba,
Betol jgak kan! Lama haku tak sembur racun serangga kat taman haku nih! Hokey.. tindakan akan diambil!!!

RajaRadiah,
Aminnn....

Willie,
Adoiii....

Adiwarnatasya dan KacaMata,
Betol tu! Campak ke kandang2 bkenaan..

Amrie,
Nya la.. Mun sikda keja lain kelak merik keja ngan nya ney ndak!

Shifu,
Tilik, jgn tak tilik Nujum Pak Shifu!

FattChinChoy,
Jahat tak btempat la tu! Kalo betol2 jahat nape dia tak face 2 face dgn Kirana 1 by 1! Chewahhhh!!!

AmuMejie,
Penangan H1N1 gak nyer!

kirana said...

Korang baca je respon entri "Astro" kat bawah tu. Yg nama 'reek', 'ruyom' dan 'fragoman' tu pun virus2 tah mane dtg nyer. Ntah anak haram sape la yg myemak kat taman haku yg cantik nih!