Saturday, December 26, 2009

PRESTIGE CLUB


















Penah dengar tak ttg kelab nih? Kirana pnya cousin adlah ahli kelab nih. Ofismate dia yg introduce... Dengar citer club nih geng dgn Grand Margherita Hotel, Riverside Majestic Hotel, Damai Beach Resort dan lain2 yg bersekutu dgn nyer.

Ari tu dia guna voucher ahli kelab utk holiday ke Damai Beach Resort. Dlm voucher tu kata, ahli bhak mdapat 50% drpda harga cetakan bilik dan dpt pginapan percuma pd mlm kedua. Pginapan mesti pda hari Ahad hingga Khamis... weekdays la tuh!

Waktu check-in, dia kene byr deposit RM300.00. Bila check-out, dia kene bayar RM435.00 lagi. Total up : RM735.00. Tkejut??? Beruk lagi tkejut... Kirana plak, tkezzzzzuuuuutttt....

Soal pnya soal... rupe2 nyer budak reception tu tah cam mane dia kira. Ntah... tak tau mbaca ke... mangkuk ayun ke... atau matematik lingkup. Tu pun lepas kira dan bantahan demi bantahan... dia kata "puan bayar RM68.00 je lagi". Isshhhhh... camne dia kira???

Kalo korang nak cari website kelab ni mmg takde jmpe pnya... PENIPU ke ape??? Kalo 50% diskaun + percuma mlm ke2 means tak sampai RM300.00 pun....

15 comments:

piNky LuCiA said...

siannya... huhu.. tak de rezki laa tu, hhuhu

DrSam said...

salam singgah. Saya pun pernah terkena macam tu. Masa kempen untuk jadi ahli cerita baik punya. Tapi bila dah jadi ahli, nak booking hotel pun sikit punya susah. Memang penipu betul.

The Fleece Master said...

Hi Kirana

kmk sik pernah bother nak join exclusive club membership mcm tok sbb selalu dpt -ve feedback dr kwn2 kmk yg prnh jd member, and its never worth it. coma kmk jadi member Enrich MAS jak =)) at least boleh upgrade teket belon or free flight.
Just becareful with all those scams. Selamat Xmas! have a good day.

adiwarnatasya said...

Ishhh...ishhhh...ishhh...

naqiubex said...

saya pernah membeli sebuah barang dmana barang itu ada potongan 10%. The funny thing is.. barang it harganya Rm 30.. tapi saya hanya bayar rm 3.00. Sebab casier itu tersilap kira. i knew it after balik rumah setelah melihat receipt dengan sejumlha duit baki yg banyak pada tangan saya... hahaha

Hassan said...

salam...

info yang baik

selamat tahun baru

adiwarnatasya said...

Hapy New Year 2010 friend:)

adiwarnatasya said...

Hapy New Year 2010 friend:)

DDrfauziah said...

Salam Maal Hijrah & Selamat Tahun Baru.
Kirana, mmg camtu, depa kira dr harga top asai! tu la maksudnya .. sama cam org politik gak .. ckp bermaksud lebih dr satu! :)
Sudikan ke blog Kak G utk menerima cenderahati Maya sempena tahun baru ni. Harap2 suka ... terima kasih.

cikin said...

salam tahun baru kirana..:):)

huh.. tu cm xde diskaun je tu...

INDRA QIRANA said...

tu lah orang ada cakap berhati hati dijalan raya... aku dah banyak kali dapat trace mamak tipu masa kira makan...ha

Ida Athanazir said...

so quiet ah u!

kirana said...
This comment has been removed by the author.
日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

鐵板豆腐Fay said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社