Wednesday, July 29, 2009

THE REVENGE OF THE FALLEN






































'THE FALLEN' SHALL RISE AGAIN....

Sorang demi sorang 'join the party'! Ape kehei nih? Kirana dh lama ketinggalan nih sbb busy sesangat lately. Sekadar nak tau je, maklum la Kirana ni kan kepoh skit. Suka menyampuk citer org tua. Dulu Kirana suke dia nih, sekarang bukan tak suke tapi tak nak masuk campur je! Citer org tua la katakan.

18 comments:

Teja said...

aku tk bape minat bab politik ni, lg2 politik org dlm gamba tu.... huhu

atty's said...

tak ikuti perkembangan pasal politik nie ..

alang said...

Citer org tua2? hehe. Betul2. Kirana budak2 lagi. Tak bleh campur. Nanti muka dah tak comel. hehe.

Adzma said...

Samalah kita tok, dolok kamek suka juak dgn urg dlm gambar ya. Apa sebenarnya yang nak diperjuangkan. Dolok nyapun sama....... Auklah crita urg tua.

pejuangkesan said...

Aku ikut gk pkembangan politik tnh air ni...tapi bila tengok muka org ni, selera makan boleh hilang walau dalam kelaparan..hehe..politik2 sesuailah dgn makna ke-3 dlm KD..

naqiubex said...

Kirana pun masuk sekali lah.. rasa macam mana.. Kalau boleh try masuk semua dahulu.. last last baru buat penilaian..

zaijb said...

kena berfikir seblm bertindak... jgn sesuka hati...tp kena ambil tahu juga dunia semasa... tak minat nak citer bab nie kat blog ler...huhuhu...

anaklangkawi said...

Huih mendalam maksud ni..
Nice blog anyway

The Hobbit Frodo said...

huhuhuhu ... The fallen revenge katanya. kirana tau x ending story ni? per nasib si "fallen" ~ ditinggal mati woooo. yeah!!! hidup optimus prime


**tapi Frodo ske Jetfire**

hikhik

INDRA QIRANA said...

sangat tajam renunganya!

dukunlintah plk said...

ntah le labuuuu

skinny jeans said...

This must be a good presentation.

nice keep it up...

kirana said...

Teja n Atty,
Kirana pun kurang minat dgn politik nih!

Alang,
Kalo asyik campur hal2 org tua mmg jadi tua pun!

Adzma,
Menar kata ktk ya! Perjuangan nya masih sik jelas gik. Tunggu dan lihat jak lah.

PejuangKesan,
Dasat tuh! Hilang selera dibuatnya. Tu la penangan si dia nih!

Naqiubex,
Elehhhh... ko jgn cabar Kirana. Tekejut ko nanti bila tengok Kirana bukak parti politik dan menang majoriti! Nangis ko dibuat nyer!

Zaijb,
Mmg le ambik tau skit hal2 politik nih cuma kurang minat je nak mdalaminya. Alaaa... citer ringan2 je hal politik nih, tak salah!

AnakLangkawi,
Welcome to Taman Kirana Lagenda. Kene pahamkan tol2 maksud nyer. Mmg ko bijak, ko je yg paham maksud Kirana takat nih!

The Hobbit Frodo,
Uihhh... mmg dasat ending nyer. Ko tau Kirana dh tengok citer nih brape kali? Tak tkira dh berapa kali. Sampaikan tokeh wayang tu reserve satu seat khas utk Kirana every Saturday. Minat woooo.... idop optimus prime minister!

Indra Qirana,
Tajam sesungguh! Boley tembus... Takot jgak kan?

Dukun Lintah,
Alaaaa... tau sama tau la labiiii...

Skinny Jeans,
Thanks... visit me again yeah!

Anonymous said...

the 'fallen' should stay fallen, believe me, otherwise if he goes up then the ordinary malays will be further confused than they already are now......which means that if he goes up it will be at the expense of the ordinary malays like us all.....

kirana said...

I agree but unless we have the great 'optimus prime' to stop him.

Anonymous said...

AKU XSUKA LAH DGN CARA ORG LAM GAMBA NI,ADOH APESAL LAH ORG CAM NI ADE JGK KAT SINI,BTL2 BERACUNLA DIANI,TGK PUN XDE SERI YG KUAR DR DIA.. .ATOI LA...BENGIS DAN PENUH DGN NEGATIF AURA EKEKEKE

kirana said...

Anonymous,
Tu namanya luahan dalaman. Nampak kat luaran. Ngeri kan? Mcm nak bagi warning je nampak dari mata tu!

sim only said...

but still that has to be agreed.