Thursday, April 9, 2009

AWARD UNTUK KIRANA

Terima kasih kepada Jiha dan Reni kerana sudi memberi Kirana award yang sungguh kreatif. Kirana harap kalian cukup terhibur membaca entri-entri Kirana selama ini. Kalau tidak masa kan Kirana dianugerahkan award ini, kan? Thanks again!

Yang pertama ni award dari Najihah from Johor. Thanks again.













Yang kedua pula, award dari Reni from Indonesia. Thanks yeah!













Award from working mum! Thanks.
















Award from ieda. Thanks...bersemangat waja laaa.....







Award from no3not. Comeyyyy... cam no3not jgak!

10 comments:

Jard The Great said...

waa.. dpt award dari seberang tuu.. hehe.. jeles nih..

AWS ngofa Tidore said...

Kirana emang pantas dpt award, selamat ya..! tapi kok award dari Reny kaya Piala Thomas ya??

mademoiselle azieshakespeare said...

jauh nye :D

pulasperut said...

aku pun nak bg jgk lah award kat nko! Mmuuackss!! hehee

Ida Athanazir said...

i want one too

jiji najiy said...

award dr seberang????
wahh.... nakk gak

khairul onggon said...

Semua org dah ada award masing2.. nanti nak wat jugak.. ehek.. :)

~PakKaramu~ said...

Selamat pagi cikgu

Nek Cun said...

Salam Kirana... tahniah kerana dapat award tuh!... sorry, nekcun baru terbaca comments Kiranan dalam blog nekcun di Award dari tie... nekcun seronok kalau Kirana nak panjangkan citer nekcun tu pada kekawan... tapi bagi nekcun, yang baik tu semuanya dari ALLAH, yang kurang itu adalah dari nekcun. Bagaimana pun nekcun selalu bersyukur dengan segala apa yang Allah dah berikan pada nekcun sekeluarga.... Marilah ziarah nekcun selalu...boleh nekcun bancuhkan kopi... hehehe...

kirana said...

Best kan, ada kawan dari seberang. Kengkawan yg lain... Kirana pun nak bagi award kat korang jgak. So, semua followers termasuk lah pembaca2... terima lah award dari Kirana. Khas utk korang semua.

I love great people...thats why Kirana love u all becoz u all are the greatest!