Saturday, April 4, 2009

LELAKI MENGANDUNG

MACAM MANE KALO LELAKI MENGANDUNG?

Wakakakakakaka... lawak bebenor je bunyik soklan nih! Soklan cam gini leh dapat jawapan penampo. Tapi camner kalo betui2??? Kirana nak tau ape pendapat korang....

18 comments:

Ivy Metaga said...

hahahaha...kalau lah lelaki bole mengandung..bole ganti2 sapa akan beranak tahun ni..tahun depan..hihi..sorry yer blogger2 lain..terlebih suda..ampuunnnn..=p

zino said...

nak tau juga macam mana boleh termengandung? hehe

Ida Athanazir said...

what can i say?? OMG !

MAMI_FARIS..... said...

dunia nk kiamat........

keranjaimanok said...

hihihi.... push... push... push. kuar maner ek?

Shifu67 said...

sonok aaa.... boleh lawan laga perut

Cik Angah said...

haha..x dpt bayangkan...

kirana said...

OK ape...leh take turn, kan? Tak le isteri sorang je yg menanggung keperitannya.

Kirana tak dapat nak imagine, bila petang2 tu kan, kaum bapak2 yg mengandung nih duduk sembang2 sambil mengait baju baby dan discuss ttg nama baby diorang nanti.

Wakakakakaka.... alahaiiii... sori le shifu. Jgn kecik ati lak.. Kirana bkn nak mempersendakan kaum shifu. Tapi ntah le...tetiba je hotak nih terfikir menda2 pelik2 nih!!

Takut la pulak... dari my menantu is a gangster, jadi my menantu is sewel pulak. Aduiiii... sakit pewot!

Neng Aia said...

sudah pernah baca artikel yg sperti ini! ahh.. dunia sudah mau kiamat! :)

kirana said...

Woww... sungguh laju neng aia respond to my invitation, yeah! Thanks for visiting. Come again!

pulasperut said...

die ni ms pompuan dulu cantik.. apsal lah bodoh sgt die nih.. ish3..

e-je said...

keluarnya dari mana yah????

Anonymous said...

ermmm...parah tu nnt kirana...tkt nnt kt sijil beranak xde ibu je..dua2 bapak...lg 1..bleh ke sperma vs sperma= embrio?wakakakakakakakakakakakakakakaka

Jard The Great said...

tak payah fikir... tak nak merubah ketetapan Allah.. hehe

kakyong said...

salam kirana

dah ade contoh ke lelaki mengandung.. nak gak tgk contoh reallife...

Felicia F. Ramzi said...

bukan dah ada ke kes lelaki mengandung? errr mcm pernah tengok dulu dlm Oprah..tapi tak sure lah, tak ingat....eee, kang yang bini mengandung, husband pun ngandung jugak..adeh..tak bley tak bley

Nek Cun said...

Tengok lelaki mengandung tu dah ramai... tapi tak tahulah apa yang ada dalam perut depa tu... Kekadang tu, perut depa lebih besar dari perut pompuan yang betul-betul mengandung.... hehehe... baru depa tahu camna susahnya bawa perut!... hehehe...

kirana said...

Tu la nekcun. Kalo pompuan perut besor, diorang gelak kan. Tapi bila diorang pulak yg perut besor, takde pong org pompuan gelak kan diorang, kan?

Kirana rase la kan, kalo kaum adam ni boleh mengandung, konferm diorang tak kan bagi isteri diorang mengandung lagi. Sebab diorang dah rasa sendiri camner susahnya nak bawa dan jaga perut besor tu selama 9 bulan. Tak keluarkan takyah citer lagi lerr...

Boleh pengsan kaum adam nih? Mcm abang Kirana dulu, bila kakak ipar bersalin (di hospital swasta), dia masuk sekali menemani akak. Tengah akak push, dia pun melatah push jgak. Bila baby keluar, dia terus pengsan. Sedar2 dia dah ada kat atas bed hospital sebelah bini nyer. Wat malu tol!!!!