Thursday, June 4, 2009

HAPPY BIRTHDAY...KIRANA

Siannnnn...

Sian Kirana, kan? Takde sorang pun tau yg semalam birthday Kirana. Tapi takpe, watpe nak susah2. Kirana nyanyikan lagu ini khas utk diri Kirana...





Happy birthday to me...
Happy birthday to me...
Happy birthday to Kirana...
Happy birthday to me!!

Haaahhhhhh......!!!!




43 comments:

aku hUnNy (^_~) said...

epy belated burfday sis..:)

aku hUnNy (^_~) said...
This comment has been removed by the author.
[h]einsen said...

laa..birthday ktk marek..x madah ngan suma org awal..heheh

anyway happy birthday kirana..
gayu guru gerai nyamai heheh..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Happy Belated Birthday.. yg ke berapa?

ragbar said...

HAPPY BIRTHDAY TO YOUUU...

Dah berapa kali menyambutnya?

KaCa Mata said...

happy belated birthday cik kirana... panjang umur murah rezeki... amiiinn

dotblogspotdotkom said...

huhuhu....selamat hari kejadian kamu..huhuhu

dengan ucapan moga di ramaikan jodoh...

huhuhuuh memang tak menahan

kirana said...

Alahaiii...time kaceh lerr! Tak kan la ucapan je, adiah takde ke?

Kirana nak sesangat la monster yg kat citer ultraman tuh! Ade sesape yg leh bagi Kirana sbagai adiah besday ke? Kira2 nak bela la monster tu...

Ke berapa??? Iskkkhhh... Kirana pong tak tau yg ke berapa! Maklum le, dah byk kali dh nih! Lagi pong, kepala nih asyik gatal je memanjang! Mcm ade ulat sushi je kat situ! Isskkkk...dah, gatal lagi dah nih! Isskkkkk.., iskkk... (sambil garu2 kepala)!

alang said...

hehe. Ala kesiannya. Nway happy burthday ya. Sweet berapa nie? hehe. ceria2 slalu k.

kirana said...

Alaaa... alang,
Mane de sweet nyer lagi! Makin kerap myambut birthday means makin tua lerrr! Kalau la makin disambut, kita makin muda, kan best, kan???

kirana said...

Eeehhh..lupe la plak. Comment deleted tu sape punyer ekk??? Kalo dh tulis tu post kan je, takpe Kirana tak marah walau pong korang kritik Kirana ke, mengata Kirana ke! Tak kisah, Kirana nih kan warga Malaysia yg muhibbah!

sarjanhn said...

Lewat skit takpe kot.
Anyway Happy Birthday Anniversaire.!!

alang said...

Uik. Sape ckp makin kita sambut burthday makin tak sweet? Ada sesetengah orang, makin `berumur` makin bertambah sweet. Siap makin ramai orang berebut2.hehe. Takde kek ke party ke apa ke.hehe. Lama tak makan kek sebenarnya. :P

nur nina said...

xde kek nak share ngan kitorg?? hehehehe~~

kirana said...

Kedai kek tutup laaa... Towkey nyer nyambut Hari Gawai. Korang beli la kek kecik tu, ala2 kek besday Kirana la. Pastu kita makan sama2..

"" M.D.F.Z "" said...

happy belated bufday!

[h]einsen said...

pkr ktk mok adiah asuk ya tek heheh..

anaklaut said...

salam....

nepe tak bagitahu...kalau tau saya dah ucap dah kirana..:))

apapun, selamat menyambut hari jadi..moga..

1. dimurahi rezeki oleh allah swt
2. diberi kejyaan yang cemerlang dalam apa juga bidang yang kirana ceburi..
3. dipanjangkan umur.
4. ditemukan jodoh dengan cepat..dan berbahagia sehingga ke akhirat..

itulah doa anaklaut..:-

kirana said...

MDFZ,
Thanks...

Heinsen,
Kempang ati kali jak. Mun monster lam cita ultraman ya mok kmk.

AnakLaut,
Thanks. Aminnnn....

MariaFaizal said...

Owh dear..didn't know about your birthday yesterday.

However, hope it's not too late to wish you a very Happy Birthday to forever looking 17 Kirana :D

Have a great celebration of life!

Yunus Badawi said...

ala mmg kesian. Happy belated birthday. lain kali publish lah kat blog kirana awal2 hehehe

irbika said...

Oh tedah...
happy belated besday KIRANA!

sony said...

Happy belated besday kirana... :D

SiS-lin said...

salam kirana..
smlm sis masuk sini,tp heng line slow..
x pe la..hrni sis nk wish hepi belated to kirana..hope ur dream come true..
semuga kebahagiaan milik kirana....

kirana said...

MariaFaizal n Irbika,
Thanks...

YB,
Mmg kesian. Tawon depan Kirana akan publish sebulan lebih awal. Boleh le YB sediakan hadiahnya, kan?

Sony n SisLin,
Thanks. Hope my dreams will come true. Aminnn...

akudinda said...

happy birtday kirana...
semoga panjang umur murah rezeki...
amin....
dah berpa tahun?

adibah said...

Kirana.. selamat ulangtahun. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan, Amin..

*jangan lupa post kad jemputan, ok

zino said...

selamat hari lahir semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan amin...

lain kali bagi lah tau awal2 hehe

zino said...

selamat hari lahir semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan amin...

lain kali bagi lah tau awal2 hehe

~PakKaramu~ said...

Terima kasih atas lawatan saudari

kirana said...

AkuDinda,
Kirana tak ingat ler berapa tahun dah! Mcm lupa ingatan la pulak!!!

Adibah,
Thanks... Mudah2an ingat!

Zino,
Len kali Kirana announce sebulan sebelom. OK, kan?

PakKaramu,
Terima kasih jgak... Selalu2 la jenguk2 kat sini!

kirana said...

ala kirana jgn sedih2..

happy besday from kirana to kirana :)

saiko gur7 said...

eppy besday to miss kirana..may u hv the bes day, bes month, bes year..bes sume2 la..
moga panjang umo..murah rezki..hehe..

tunggu kirana kawin je lagi nih..
hoho..

chayok..chayok..

atty's said...

happy belated besday kirana..

kirana said...

Adik ku Kirana,
Tima kasih la... Ingat jgak ko kt akak, yerr!

SaikoGur7,
Alahaiii... tua la ko nnti nk tunggu Kirana kawen! Rase2 mcm tak nak kawen dah ni! Tak ckup bahan perasa kot!

Atty,
Thanks... nak bantal bucuk biru yg ko pegang tuh!

mrsfatta said...

happy belated bufday k... :)

kirana said...

Mrsfatta,
Tima kasih... Silakan masuk ke umah Kirana yg tak seberapa nih. Jgn lupa dtg lagi...

aya harith said...

salam kak
alamak, sy br je bc entri akak ni

sempat lagi x sy nak wish ni??

epi besday kak
moge makin cantik luar n dlm

hehehe..

kirana said...

Aya Harith,
Sampai ati kau baru je bertandang ke rumah akak. Tapi sempat lagi wish tu... Tima kasih lerrr....

cikin said...

appy blated bday kirana...:):) moga dimurahkan rezeki slalu.. pnjg umo.. bahagier slalu.. cerier slalu.. n smuer yg bebaik la.. hehe :)

kirana said...

Cikin,
Thanks... harap2 cikin pn ceria selalu. Comey la kucing tuh!

Mustaffa said...

selamat ulang tahun kelahiran..

kirana said...

Ehehehhh... tima kasih lerr, Mus. Long time no see u la!! Sihat ke? Family ok? Keje ok? Moga2 ko ceria slalu, yekkk!!!