Saturday, June 13, 2009

KIRANA LAGENDA, THE LEGEND...

SORI KENGKAWAN, GAMBOR KENE DELETE! ADA ORG CARI KIRANA LA....ISHHH!!!

Assalamualaikum...

Kengkawan bloggers yg dihormati...

Saya la Kirana Lagenda, the legend. Berasal dari Taman Kirana Lagenda.
Seorang penulis blog tak bertauliah yg sblum ni kene 'sembunyi' sbb ada 'orang' cari Kirana nih! Yg pastinya bukan 'along'! Pada mulanya blog ni ditubuhkan atas satu misi khas tapi bila Kirana dh kene 'wanted', Kirana pn hentikan operasi blog nih utk sementara. Selepas bbrpa bulan, blog nih beroperasi semula sebagai blog peribadi.

Kirana sungguh mghargai sokongan semua kengkawan blog (followers dan silent readers) thadap blog Taman Kirana Lagenda. So dgn ini Kirana nak anugerah semua pelawat2 yg tak bosan2 bkunjung ke Taman Kirana Lagenda dgn anugerah yg tidak seberapa nih. Terima yeah.....




















KIRANA SAYANG KAMUUUU....

28 comments:

Teja said...

TQ Kirana... sy dh tepek kat blog

naqiubex said...

Oh.. yeker.. buat apa dulu?

syiera said...

whahaa..
akhirnyaa...

CaPiQa said...

akhirnya kini pasti!

tengkiu sis sudi gak tunjuk muka kat kitorang. loveeeee it!

^_^

Cikgu Adham said...

tahniah.... semoga terus mantap pelbagai

MUNSYI ragbar said...

Kirana...

Waah...inilah rahsia yg nk disampaikan tu, ya. Tahniah!!!

Gorgeous....

azlina said...

taniah kirana..nanti saya ambil yea...manisnya wajahmu...ok kirana nak tau pnya le tggu rahsia tu hr2 dtg ni dan akhirnya...

amu mejie said...

waa~ tapi pesal tgk cmtu..jegil jak..nk komen pon takut2 je ni..he~

Raja Radiah said...

uuuuu..akhirnya ku kenal juga penulis yang serba boleh ini...nak ambik ek award tu..mekaseh...

cikin said...

hehe.. akhirnyerrrrr kenal gak muka kirana..:) thx kirana.. sayer dh tepek kat blog..:D

kirana said...

Teja dan Cikin,
Thanks jugak kat kamo bdua sbb sudi jadi kawan Kirana.

Naquibex,
Dulu Kirana jadi pembunuh upahan.... ehhhhhh, salah... penulis blog upahan! Tobat, tak wat keje2 tu lagi!

Syiera dan Capiqa,
Pasni takde la tertanya2 lagi kan? Mana tau kita tjumpa kat Sunway Lagoon, ke? Laaa... ke situ jgak dijadikan contoh!

Cikgu Adham dan Munsyi,
Sama2 tahniah sbb kita ni berkawan2...

Amu Mejie,
Ambbooiiiii... celupor nya mulot ko. Ko nak ambik title Kirana ke, the celupar lady! Kita try buat pertandingan perbahasan ala parlimen dulu, baru tau sape teror!

Kirana ni muka je serius, garang (konon2 nyer) tapi ati cukup baik dik. Muhibbah, gitu!! Kan, kan, kan???

Raja Radiah,
Welcome to Kirana's world. Thanks for visiting. Ambik award yerr!!

kirana said...

Ada member call tanya, itu Kirana ke kakak Kirana!! Hahhhh.. jgn korang keliru, muka Kirana dan kakak Kirana hampir2 sama. Nama nyer adek-beradek, kan? Kakak Kirana penulis blog jgak (tak bertauliah mcm Kirana) tapi dia tak bagi Kirana pecahkan rahsia dia, nanti dia pecahkan kepala Kirana. Uiiiihhhhh...dasat kakak Kirana tu tau, lebih ganazzzz lagi!

Shifu67 said...

amboii... buat blog untk misi khas.... errr... misi sepital mane eiii?

cik lubakpink said...

akhirnye muncul jgak kirana yg ditunggu2..

hehe..

[h]einsen said...

kirana sudah bukak topeng heheh..klak g kch carik mukamkdak tok,mok mintak duit heheh..

buwel said...

thanks......

adibah said...

Kirana,

Biasalah adat blogging memang macam tu. Ada yang sampai jadi kes polis benda2 macam ni..

Kacak eh... manis eh.. kak tok makin ramie lah la urang ngabas sitok.. huhu

oneluvsue said...

comelnyer....

Armin said...

wah..ni rupanya cik kirana...
baru nk introduce eh..

nak2 award tuh...

kirana said...

Shifu,
Misi tak seberapa...

Cik LubakPink dan Buwel,
Sama2... Takde la tertanya2 lagi ya!

Heinsen,
Mun kdak ya, asal tertemu ktk jak, awal kmk btapok!

Adibah,
Susah bertapok lamak2 gilak. Asal sik nyusah urang jak!

OneLuvSue,
Comeyyy.... ishhhhhhh, sue nih! Malu laaa.....

Armin,
Ambik la award tuh...

Kengkawan lain yg dtg mlawat blog Taman Kirana Lagenda, sila la ambik award...

edda(",) said...

kirana.. edda amik award nie... hehe...
tp cedey tak sempat tgk gambar kirana...=(

INDRA QIRANA said...

saya pon tak sempat

kirana said...

Edda dan Indra,
Korang ambik la award tu dulu. Nanti2 Kirana letak gambar Kirana lagi. Tadi ada org cari, member sempat2 bagi signal awal2, so pun sempat2 delete. Sorry ya...

piNky LuCiA said...

MISI KHAS? MISI PE CIK KIRANA?

keranjaimanok said...

alahai, kena tinggal belon kamek. sik sempat nangga (teater) kirana lagenda.

kirana said...

Pinky Lucia,
Sebelom nih, Kirana nih jga blog org. Pastu... maleh lgi nak wat keje2 tu!

Keranjai,
Adooohhh... sian nar ktk. Kenak sik di kepong jak belon ya tek. Kelak2 lah kmk publish gik... sabar jak! Camney gawai tek, enjoy???

ladymiaka86 said...

wuaaa... tak sempat tgk muka kak kirana.. adoyai.. *sob..sob..sob..*
ni gara2 ofis ade kebakaran kecil la ni..kalau tak sure sempat tgk mukanya...huhu
anyway, nak amek la award tu eyh kak..nak tampal kat blog sue tp lewat skit kot.. sbbnyer baru arini dpt tenet setelah 2 minggu kot tenet putus...
next week baru update..hehe..
~nice to know u...~

kirana said...

Ladymiaka86,
Takpe la... Nanti2 Kirana tunjuk lagi tapi kene tunggu time yg sesuai, ok! Sabor je la. Nasib baik kebakaran kecil, kalo kebakaran besar tpaksa la cuti sbb takde ofis nak wat keje, kan?