Thursday, May 7, 2009

BOLEH TOLONG KIRANA TAK???

Kirana cuma nak bantu memanjangkan maklumat kengkawan yang ini. Dalam erti kata lain, bantu mempromotekan blog diorang laaa... Bukan ape, atas dasar kekawanan. Maklum la Kirana ni kan muhibbah orang nyer.., kan?


Tolong serbu ramai-ramai ke blog ini:

1. www.jejakpermata.blogspot.com
2. www.erolnukman.blogspot.com
3. www.sarawakkusayang.blogspot.com

Korang komen le ape yg patut yer... Bagi salam je pun takpe. Pastu jadi follower diorang. Boleh le...boleh le... boleh leeeeee......

Time kacihhhh...

10 comments:

alang said...

Masuk tu boleh je :)

p/s jadi follower kena tgk dulu. Tak bleh trus ikut je.

LUKISAN PENA said...

ada deposit tak?bank-in pun tak per..hehe..knape gambar itik?

sony said...

orait..klk agk sia..muhibbah nya kirana tok..hehehe

zino said...

dapat hadiah tak? hehe

buwel said...

Ayo kita segera kesana...
mari...mari...ayo...ayo....

aya harith said...

lonely nye die..

nnti kite pegi sane~

SRISUFI said...

makaseh Kirana...ada juak kamek dah ready follow ya...

afsal_8281 said...

dah follow pun yg no. 2 tu
ya no. 1 n 3 tu bakal menyusul ok!

kirana said...

Terima kasih leerr wat korang atas support korang tuh! Hadiah mmg le takde... takde budget! Thanks yg tak terhingga je yg Kirana mmpu ucapkan. Nanti Kirana serbu blog korang jgak... sampai tak terlayan korang nanti!

cdanhash said...

Jangan serbu ramai2 sangat... nanti tak cukup space nak komen...he..hee..