Sunday, May 10, 2009

SELAMAT HARI IBU... terlewat kah aku?

Kirana lupe la nak publish entri ni... Bukan ape... sbb siang tadi Kirana busy celebrate Hari Ibu. So dgn ini, Kirana nak ucapkan selamat Hari Ibu kpd semua ibu yg mjadi follower blog Taman Kirana Lagenda. Tidak lupe juga kepada ibu Kirana sendiri dan mak mertua (ehhh... bakal mak mertua!) khasnya.




Nak bagi bunga ros pada mula nyer tapi change my mind! Biasa sgt dh bagi bunga nih!











Nak hug ibu tapi tak semestinya tunggu Hari Ibu baru nak hug ibu, kan?











Nak beli jambangan bear yang comel nih... tapi harganya RM105.00. Mahal nyer!








Walaupun Kirana tak mampu bagi hadiah yg mahal sekurang2nya Kirana dah bagi ucapan "Selamat Hari Ibu" kpd mak. Dan Kirana ader la hadiahkan sesuatu buat mak. Namun nilai hadiah yg Kirana berikan tidak dpt menandingi nilai pengorbanan mak selama ini. Kirana sayang mak... ampun dan maaf Kirana pinta atas segala kesalahan yg pernah Kirana lakukan (especially zaman bebudak dulu).

13 comments:

[h]einsen said...

selamat hari ibu kpd mak ktk n ktk sekali hehe..xpa ya, agik valid bah wish ktk ya hehe..

Ivy Metaga said...

so sweet!!!!...
sik apa2 hari2 ialah hari ibu...

keranjaimanok said...

Selamat Hari Ibu. Sejuk perut ibu yang mengandungkan kirana. tak buataksi anak wayang ngan ibu masa celebrate Hari Ibu ke? :P

Ida Athanazir said...

so sweet....

tak payah beli mahal mahal, I'm a mom, I know what paling berharga. The thoughts that counts.

Kelebar Malam said...

yo kirana...skodeng aku rupa nyer...cangkol yg ko pinjam utk hari tu kasi balik tau..ingat..ko kata pinjam jer...heeeee....wakakaaaa....neway..my next post aku nak letak pic ko tp aku dh blur siket....heeee.....

LUKISAN PENA said...

"selamat hari mak"

-everyday is mothers day..

alang said...

Lupa nk post entree takpe. Tapi jgn sampai lupakan ibu d kampung. :)
And mcm kirana ckp, tak semestinya hari ibu untuk kita peluk cium ibu, hari2 lain pun ok pe. Dulu,kecil2, setiap hari n masa ibu belai dan dukung kita. Tak adil sekiranya kita tak membalas balik. p/s tak kena kuar satu sen pun nak ucapkan I Love U mama.

atty's said...

salam kirana..kty dah add link..tq sudi ke blog kty..

yang penting kita sentiasa ingat mak kita ye..

zino said...

selamat hari ibu... still on time hehe

kirana said...

Heinsen, Ivy, Keranjai dan Lukisan Pena,
Thanks... Selamat Hari Ibu utk ibu korang jgak.

Ida,
Happy mother's day 2 u my friend..

Kelebar,
Oiii...cangkul tu aku yg punyer. Ko yg pinjam dari mak aku bulan puasa yg lepas. Pastu ko campak je kat stor rumah ko sbb ko kata ko takleh nak menyangkul. Hausss.....

Alang, Zino dan Atty,
Betul tu... ucapan dan kasih sayang pada ibu lebih bernilai dari hadiah yg diberikan.

SiS-lin said...

selamat hr ibu bt ibu kirana..semuga kebahgiaan di sisi nye selalu....

kirana said...

Sis-Lin,
Selamat hari ibu wat ibu sis jgak. Aminnn....

cdanhash said...

Baik rupanye budak perempuan ni... anak sape ni...