Friday, May 1, 2009

SIAPA KAH KIRANA SEBENARNYA???

Siapa kah Kirana? Ada yang tertanya-tanya, ada juga yang minta agar Kirana tunjukkan wajah sebenarnya...






Shhhhh...yang pastinya, Kirana tidak boleh dedahkan siapa diri Kirana yang sebenarnya.






Sebabnya...ada cerita dan tujuan di sebalik blog Taman Kirana Lagenda ini. Tujuan asal yang tidak kesampaian...akhirnya menjadi sebuah blog hiburan semata-mata.






Apa tujuannya??? Takleh nak citer dulu yerr... Sebab ada mata yang memerhatikan Kirana. Ada telinga yang mendengar dan ada mulut yang akan bukak rahsia Kirana.




Yang pastinya, Kirana bukan ratu kebaya....










Ataupun penari cantik ini....











Yang niiii....lagi la bukan! Chisss....







Akan tiba masa dan waktunya...Kirana akan dedahkan siapa diri Kirana yang sebenarnya. Yang pasti...anda kene tau yang Kirana adalah seorang rakyat Malaysia yang paling muhibbah dan seorang kawan yang paling menghiburkan di kala anda berduka!!!

25 comments:

dcrysz said...

ko mungkin bukan sesiapa bg org lain...
namun bg ku ko adalah sesiapa...

sbb ko peneman yg bukan dialam nyata namun ko berjaya mengisi kekosongan yg ada dicelah2 hidupku kawan.....TQ

a.b geldofg said...

aku tk pduli spa tu kirana
janji dia syg aku

alang said...

pergh bro a.b geldofg, tgh cari peluang ke? hehe.

Kirana? sape eh kirana nie?Try la bagi hint skit.hehe.

Kelebar Malam said...

saya dh tau ktk sapa and kmk ada bukti kukuh utk membuktikannya...ermmm...

zino said...

kalau macam tu biarlah rahsia hehe

iedaLUVsham said...

misteri giler ko ni kirana! ekekeke!!! ;p

kirana said...

Dcrysz,
Kirana bangga dpt mengisi kekosongan hidup anda. Thanks for being a friend too!

abgeldofg,
Kirana pun tak peduli ko siapa! Lawyer, doktor, pemuzik..... perrgghhhhh....! Kirana pong syg sama kamu...sebagai kawan lerrr...tak lebih tak kureng! Hokey?

Alang,
Nanti2 ader laaa...misteri terungkai!

KelebarMalam,
Eleeeehhhh...kmk pun tauk sapa ktk! 2 3 pintu jak jauh nya dari rumah kmk!

Zino,
Betol tuh! Biarlah rahsia dulu yerr.

Ieda,
Kirana kan ke lagenda! Ala2 Hang Tuah gitu, ala2 puteri santubong jgak! Heheheheh...wahaaaahahahahaha... (ketawa ala2 samseng taik kucing skit!)

sue_pinky said...

walau sape pn akak...
akak adlh blogger yg amt disayangi...

kirana said...

Betul, betul, betul!!! Akak pun sayang dengan semua followers dan silent readers blog akak!

Sayang sue_pinky jugak!

buwel said...

siapa yah kirana.....

Shitsurei shimashita said...

siapakah empunya taman kirana?
adkah ia seperti taman rashidah utama?
suspen sungguh menanti saatnya ti:)

JO said...

hikhik. comel. buat semua org teka teki je. hihik

Jun said...

kirana? oowwwwhhh. dia tu seorang yg indah, seindah namanya...

cdanhash said...

Taman kirana lagenda...
Taman rashidah utama...
Biarlah rahsia...
Gadis misteri...

irbika said...

siapapun anda, anda tetap kawan saya!

reni said...

Hai Kirana... Pandai juga menyimpan misteri ya ?

kirana said...

Hai, reni n irbika. Kirana bukan berahsia, tapi misteri jer.. ala2 misteri nusantara gitu..

kirana said...

Walau ape2 pong atau sesiapa pong, Kirana tetap akan menjadi kawan anda semua...

:::LaKsMaNa PaLmYrA NetWork::: said...

kirana adalah kirana
lol..
aku adalah aku...kehkehkeh

:. aYu .: said...

salam ziarah..
hehe

Cikgu Adham said...

slm ziarah gk.. cikgu mmg bz sangat huhuhhu

singamaraja said...

Singamaraja visit you

kirana said...

Laksamana,
Kalo ko dah jadi aku dan aku jadi ko... alamak, terlebih sudah! Tak paham aku...

Hai Ayu,
Ziarah, jgn tak ziarah!

Alahai cikgu Adham,
Lama nyer ko tak mjenguk haku kat sini. Tak pasal2 ko jadi kacang dah!

Salam singa,
Aaaauuuummmmmm... jemput dan sudi kan diri...

Melor said...

iboh kata ktk, kelebar malam ya pun rasanya kmk tauk... he...he...he... maklumlah kmk geng cdak CSI

kirana said...

Melor,
Berhati-hati di jalanraya.... Iboh pecah rahsia. Kelak kmk chia makan di e-mart.