Sunday, March 1, 2009

TEKA-TEKI HANGAT LAGI!!!!

Kenapa cicak tanggalkan ekor nya??? Errmmmm.....musykil! Jawap le kalau kengkawan kenal sangat ngan spesis nih...

11 comments:

khairul onggon said...

sebab dia rimas ada ekor... ehekkk...

kirana said...

Ye ke?? Mcm ada yg sik kenak jak ngan jwpan ya, ooohhh... Yg lain coba lok....

ChiLaBaey's said...

Jika dia tak tanggalkan ekornye, kalau kaki, macamana dia nak lari... hehheeheeeheheheeeheee..... :)

cikgu_math said...

klu dia tanggalkan kepalanya....matilah dier....

MAMI_FARIS..... said...

senang jak..... ekor ya ngaco nya round g spring bah..huhuhuhu

irbika said...

sebab nya nak tinggal ekornya lah... mun nya maok tinggalkan kaki, nya tinggal juak.. lagi pun nya madah tek "suka ti ku empun lah!" heheheeh

kirana said...

Wakakaka.....tanggal kaki n kepala pasti menyusahkan dia sendiri bukan orang lain, kan Chilabaey n cikgu math?

Nang ngaco menar ekor ya mami faris. Pjg gilak.

Lucu nar juak komen ktk irbika. Menar juak lah, ekor nya pun, sukati nya lah oooo...

Shitsurei shimashita said...

sebab ekor dia banyak spare part. hohohohohoho!

kirana said...

Cicak ni tinggalkan ekor nya nak bagi org atau binatang yg kejor nya wat bodo2 skit. Sbb bila asyik je tgok ekor, dia leh escape jauh2.

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

鐵板豆腐Fay said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社